top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Milestone en Feld Entertainment, Inc. lanceren vandaag Monster Energy Supercross - The Videogame 4

Milestone en Feld Entertainment, Inc. maken met plezier bekend dat Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4 vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X.

Het grootste nieuws is de structuur van de gloednieuwe Career Mode. Voor het eerst in de geschiedenis van de franchise kunnen fans dit jaar hun droombestaan als coureur op nieuwe manieren beleven, zowel wat betreft de klassementen als het aanpassen van de ervaring. Spelers beginnen als Supercross Futures, om vanuit die positie de beste coureur ter wereld te worden. Dit betekent dat spelers niet alleen de top moeten bereiken, maar onderweg daarnaartoe ook hun vaardigheden moeten ontwikkelen via het nieuwe skill tree-systeem. Door deelname aan races, speciale evenementen, training en Journal-activiteiten verdienen spelers punten waarmee ze diverse statistieken kunnen verhogen om de prestaties van hun coureurs te verbeteren.
Op een eiland dat is geïnspireerd door de Maine Islands, kunnen spelers genieten van de nieuwe Compound, een open omgeving die alle ruimte biedt om op verkenningstocht te gaan of tegen vrienden te racen. Op dit prachtige eiland zijn vele uitdagingen en verzamelobjecten te ontdekken.

De populaire Track Editor is terug met meer opties dan ooit. Spelers kunnen hun creativiteit helemaal de vrije loop laten met nieuwe modules, gecombineerd met tuff-blox, startpoort-constructies en vele andere objecten.

Dankzij de editors kunnen spelers hun coureur en motorfiets aanpassen met een schat aan content. Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 biedt 110 officiële merken voor zowel cosmetische als prestatiegerichte aanpassingen.De multiplayer garandeert een lag-vrije ervaring dankzij de dedicated servers en kent dit jaar ook een Race Director-mode.

Tenslotte krijg je ook nog de kans om écht iets te winnen, want E-sport komt eindelijk naar Monster Energy Supercross– The Official Videogame 4 om spelers de kans te geven een legendarische eSX Rider te worden! Voor de allereerste keer kun je deelnemen aan het officiële esport Monster Energy Supercross-kampioen en bewijzen dat jij de beste bent! Binnenkort verschijnt meer spannend nieuws hierover.

Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page