top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Milestone brengt MXGP 2020 uit op PS5

Milestone maakt bekend dat MXGP 2020 vanaf vandaag verkrijgbaar is voor PS5. Het nieuwste deel in de geliefde serie van het officiële FIM Motocross World Championship komt nu naar een nieuw generatie consoles met vele exclusieve vernieuwingen.

MXGP 2020 maakt optimaal gebruik van de speciale functies van de innovatieve DualSense Controller, zoals haptische feedback en dynamische triggereffecten, om spelers een levensechte motorcrosservaring te bezorgen. Daarnaast biedt de PlayStation®5 spelers de mogelijkheid om de resolutie te upgraden naar maximaal 4K met een solide 60 FPS, voor meer details en een nog realistischere motorcrosservaring. Tenslotte kunnen competitief ingestelde coureurs genieten van de kans om deel te nemen aan online-races voor maximaal 20 spelers tegelijk.
MXGP20 laat je genieten van de spanning en sensatie van het huidige MXGP-seizoen, met 68 coureurs uit de MXGP- en MX2-klasses en alle 19 circuits van het seizoen. Spelers beginnen als rookie en kunnen hun eigen weg naar de top kiezen om de carrière van hun dromen beleven, waarbij ze zelf kiezen of ze zich aansluiten bij een officieel team of hun eigen team vormen.

De Track Editor is terug met nieuwe functies. Dankzij de Heightmaps-functie kunnen spelers nu de configuraties van de echte MX-tracks nabootsen, inclusief alle heuvels en bergen, voor meer realisme en alle uitdagingen die de echte coureurs ook moeten overwinnen. Om de track van hun dromen te bouwen kunnen spelers kiezen uit vier soorten terrein en dit naar eigen voorkeuren aanpassen. Spelers kunnen gemaakte tracks online delen met vrienden en de community.


Bron: Persbericht


© Game4Me


Comments


bottom of page