top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Meer informatie over JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R gameplay en modi

Rohan Kishibe en Koichi Hirose, twee van de hoofdpersonages uit JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable, lopen mee met spelers door deze trailer waarin de mechanieken en modi van het spel worden uitgelegd. In JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R zullen veel verschillende soorten vaardigheden botsen en zullen spelers in staat zijn om diegene te vinden die ze het liefst gebruiken in de strijd. Personages die Hamon en Mode gebruiken uit de eerste twee hoofdstukken van JoJo's Bizarre Adventure zullen het opnemen tegen andere personages die Stands gebruiken; de populaire vaardigheid geïntroduceerd in Stardust Crusaders, en zelfs Mounted vechters, zoals Diego Brando uit Steel Ball Run. Elk type vaardigheid zal zijn sterke en zwakke punten hebben in de strijd.



Maar vaardigheden zullen niet de enige manier zijn om het tij in het voordeel van spelers te doen keren tijdens gevechten. Ze zullen een Assist-personage kunnen kiezen om hen te helpen of de Stylish Guard kunnen gebruiken om aanvallen met gratie te ontwijken. Met de Easy Beat zullen meer mensen verwoestende combo's kunnen ontketenen in de game, terwijl de Frightening stage gimmicks tijdens sommige gevechten zullen plaatsvinden als een waar eerbetoon aan enkele iconische momenten uit de franchise.

JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R zal verschillende modi bevatten. In All-Star Battle zullen droomwedstrijden uit het hele JoJo's Bizarre Adventure-universum verschillende beloningen geven aan spelers, zoals nieuwe kostuums en BGMs. Versus Mode zal spelers laten vechten in 1v1 of 3v3 matches. De Arcade Mode bevat de Challenge Battle waarin spelers het tegen elkaar opnemen in 8 gevechten, terwijl de Endless Challenge de grenzen van de sterkste zal testen met een oneindig aantal vijanden die de een na de ander opduiken. Tenslotte kunnen spelers hun strategieën en moves verfijnen in de Practice Mode, voordat ze de Online Mode ingaan en het tegen andere spelers opnemen. JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R is beschikbaar voor pre-order en komt op 2 september 2022 uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, en Nintendo Switch. De game komt op 1 september 2022 uit op pc.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page