top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Max Payne 3 – The Official Soundtrack: Anniversary Edition Binnenkort Verkrijgbaar

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Max Payne 3 kondigt Rockstar Games met veel plezier Max Payne 3 - The Official Soundtrack (Anniversary Edition) aan, een nieuwe versie van de iconische soundtrack die later dit jaar uitkomt op digitale streamingplatforms en limited-edition vinyl.

Max Payne 3 - The Official Soundtrack (Anniversary Edition) bevat muziek van de uit Los Angeles band HEALTH en nog niet eerder uitgebrachte tracks uit de game.
HEALTH's soundtrack voor Max Payne 3 bracht een duistere en industriële soundscape die de wazige en gerafelde mentale toestand van Max en de zware sfeer van de Max Payne-serie weerspiegelt. Bovendien duwde de track hun kenmerkende melancholische noise-rockgeluid in nieuwe richtingen, waarbij het nummer "TEARS" vast onderdeel werd in de meeslepende liveshows van de band.

Dit derde deel van de Max Payne-serie is oorspronkelijk uitgebracht voor de PS3, Xbox 360 en PC in 2012 - en nu beschikbaar via de Rockstar Games Launcher en via achterwaartse compatibiliteit op de Xbox Series X|S and Xbox One. De game biedt een naadloze, zeer gedetailleerde, filmische ervaring die geavanceerde vuurgevechten combineert met een donker en verwrongen verhaal dat Max van de straten van New York naar de favelas van São Paulo brengt.


Bron: Persbericht


© Game4MeRecente blogposts

Alles weergeven
bottom of page