top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Mattel en Milestone onthullen Hot Wheels Unleashed

Mattel, Inc.en Milestone, onthullen vandaag Hot Wheels Unleashed, een gloednieuwe, arcade-stijl race-game. Deze game is vanaf vandaag te pre-orderen en verschijnt op 30 september voor PC, Switch, PS5, PS4, Xbox Series X en Xbox One.

Gamers kunnen naar hartenlust driften, bootsen, jumpen en crashen op de iconische oranje tracks van Hot Wheels in diverse Single Player-modes. Daarnaast kunnen spelers het opnemen tegen hun vrienden in multiplayer-races, zowel online als offline, dat laatste op een gesplitst scherm.Hot Wheels Unleashed laat spelers racen met de auto’s waar ze als kind mee speelden. De game biedt spectaculaire races, een uitgebreide keuze aan Hot Wheels-voertuigen met verschillende eigenschappen en zeldzaamheidsniveaus, de mogelijkheid om auto’s aan te passen met verschillende skins, en adembenemende tracks op alledaagse locaties, inclusief speciale baanstukken en interactieve items. De game bevat ook een revolutionaire Track Editor waarmee spelers tracks in elke game-omgeving kunnen maken, om deze vervolgens te delen met de community van de game.

Het Hot Wheels Singles-assortiment werd onlangs uitgeroepen tot de 2020 Global Best-Selling Toy of the Year, volgens de NPD Group.* Fans kunnen het merk, dat in 1968 debuteerde, ervaren via speelgoed, consumentenproducten, content op YouTube en evenementen, zowel live als virtueel.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page