• Game4Me

Marvel's Midnight Suns tootn blik op tactiek en verhaal met eerste blik op de game

2K en Marvel Entertainment hebben de wereldpremière van de gameplay van Marvel's Midnight Suns onthuld. De game geeft een spannende eerste blik op de genrebepalende tactische gevechten en een nieuwe kant van legendarische Marvel-helden, terwijl spelers een onvergetelijk avontuur beleven dat diep in de duistere kant van Marvel duikt.


In Marvel's Midnight Suns kruipen spelers in de huid van de Hunter - de eerste originele held in het Marvel Universum die je zelf kunt aanpassen. Hij is uit een eeuwenlange slaap herrezen en leidt de Midnight Suns, met helden uit de Avengers, X-Men, Runaways en meer. Gedwongen om zich te verenigen tegen Lilith, Moeder van de Demonen en moeder van de Hunter, moeten de Midnight Suns in opstand komen tegen de duisternis in het zicht van gevallen bondgenoten en met het lot van de wereld op het spel. Als de Hunter begin je elke dag in Marvel's Midnight Suns in de Abbey, de laatste veilige haven en de geheime mystieke basis tegen de demonische invloed van Lilith. Spelers kunnen zich vrij door de Abbey bewegen vanuit een third-person "over-de-schouder" perspectief en hun medehelden begroeten voordat ze aan missies beginnen.

Marvel's Midnight Suns bevat een nieuw boeiend en diep aanpasbaar gevechtssysteem dat slim denken beloont met Super Hero flair. In Marvel's Midnight Suns kiezen spelers maximaal drie helden om mee te vechten en alle heldenvaardigheden worden weergegeven door middel van kaarten. Elke held, inclusief de Hunter, heeft een unieke set kaarten die kunnen worden gerangschikt en aangepast om het personage aan te passen aan de voorkeur en speelstijl van de speler. Naast kaarten kunnen spelers ook hun omgeving gebruiken om zich een weg naar de overwinning te duwen, te springen en te smashen.


Na het voltooien van missies keren spelers terug naar de Abbey, waar ze buiten het slagveld relaties ontwikkelen en hun persoonlijke band versterken met enkele van Marvel's meest geliefde helden, zoals Iron Man, Wolverine, Captain Marvel en meer. Als de Jager krijgen spelers helden in een nieuw licht te zien en ontgrendelen ze extra vaardigheden naarmate ze hun Vriendschap vergroten door middel van een verscheidenheid aan activiteiten, zoals helden beter leren kennen door middel van dialoogopties, Hangouts, cadeaus geven en meer.

Na de eerste onthulling van gameplay vandaag, zal Firaxis op 7 september een kijkje nemen in de gevechten via een gameplay stream. Kijkers kunnen afstemmen op www.midnightsuns.com om 20:30 CEST op dinsdag 7 september. De game verschijnt in maart 2022 voor PC, PS5, PS4, Xbox One, Switch en Xbox Series X.


Bron: Persbericht


© Game4Me