top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Marvel's Midnight Suns Prequel Short #3 - Hell on Wheels - nu te bekijken

2K en Marvel Entertainment hebben vandaag de derde Prequel Short voor Marvel's Midnight Suns onthuld via het Marvel Entertainment YouTube-kanaal. "Hell On Wheels" toont Robbie Reyes, een jonge monteur die bezeten is door een Spirit of Vengeance - waardoor hij de Ghost Rider wordt!

Voor deze Prequel Short hebben 2K en Marvel Entertainment samengewerkt met de Spaanse kunstenaar Juan Sanoise om een unieke poster te maken met Ghost Rider en zijn Hell Ride!





Marvel's Midnight Suns Prequel Shorts wordt geanimeerd door de getalenteerde teams van Sun Creature Studio en DIGIC Pictures; elke video wordt momenteel wekelijks uitgebracht. Marvel's Midnight Suns Prequel Shorts is een set van vijf korte video's met achtergrondinformatie over hoe Lilith de Moeder der Demonen werd, en hoe superhelden als Blade, Magik, Ghost Rider en Nico Minoru samenkwamen om de jonge kern van de Midnight Suns te vormen.


Marvel's Midnight Suns is vandaag beschikbaar voor pre-orders en komt op 2 december wereldwijd uit op Windows pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page