• Game4Me

Marvel's Midnight Suns gaat wereldwijd van start op 7 oktober

2K en Marvel Entertainment hebben gisteren aangekondigd dat Marvel's Midnight Suns op 7 oktober 2022 zal lanceren. Marvel's Midnight Suns is gemaakt door Firaxis Games, de legendarische studio achter de Civilization- en XCOM-franchises, en is een gloednieuwe tactische RPG die zich afspeelt aan de duistere kant van het Marvel Universum. De game is verkrijgbaar voor PS5 , PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via Steam en Epic Games Store. De Nintendo Switch-versie van het spel zal op een later tijdstip beschikbaar zijn.


Wanneer de duivelse Lilith en haar angstaanjagende horde zich verenigen met de kwaadaardige legers van Hydra, is het tijd om de duistere kant van Marvel te ontketenen. Als The Hunter is het jouw missie om een onwaarschijnlijk team van doorgewinterde Superhelden en gevaarlijke bovennatuurlijke strijders naar de overwinning te leiden. Kunnen legendes als Doctor Strange, Iron Man en Blade hun verschillen opzij zetten tegenover een groeiende apocalyptische dreiging? Als je de wereld wilt redden, zul je allianties moeten smeden en het team in de strijd moeten leiden als de legendarische Midnight Suns - de laatste verdedigingslinie van de aarde tegen de onderwereld.

Met een reeks upgradebare personages en vaardigheden waarmee je je eigen unieke versie van The Hunter kunt bouwen, kies je hoe je het leger van Lilith terugstuurt naar de onderwereld. Als onderdeel van de aankondiging van gisteren, debuteerde 2K een spannende nieuwe cinematische trailer op Summer Games Fest 2022 waarin de Midnight Suns in actie te zien zijn tegen Lilith's leger, vergezeld door twee nieuw onthulde en vrij te spelen helden - waaronder Spider-Man! Maar net als de helden zich verenigen tegen Lilith, verzamelt de Moeder der Demonen haar eigen verwrongen entourage - corrupte Fallen versies van Venom, Sabretooth, Scarlet Witch, en de Hulk!


Bron: Persbericht


© Game4Me