top of page
 • Foto van schrijverGame4Me

Marvel’s Guardians of the Galaxy-schoenensamenwerking met Adidas onthuld

Eidos-Montréal, adidas en Marvel maken bekend dat ze samenwerken aan een Marvel’s Guardians of the Galaxy-schoenencollectie die in 2022 zal verschijnen. De collectie bestaat uit zes unieke schoenen die zijn geïnspireerd door de kenmerkende looks en persoonlijkheden van de Guardians. Hieronder vertelt James Liu, senior designer footwear, exclusives, van adidas er meer over:

 • Star-Lord - Forum Hi 84 en Forum Mid

  • “Star-Lord heeft een old-school-charme en is een expert in buitenaardse combat en gevechtstechnieken. Daarom hebben we de Forum mid een onmiskenbare retro-uitstraling gegeven en is deze schoen in staat tot bijzondere prestaties op zijn eigen gebied.”


 • Gamora - ZX 2K Boost 2.0

  • “Gamora staat in het hele universum bekend als een krijger met ongeëvenaarde kracht, snelheid en vaardigheden – maar ook vanwege haar afstamming van de MCU-game-changer Thanos. De ZX 2K Boost, de nieuwste schoen met de iconische ZX-naam, is slank en scherp als de zwaarden van Gamora, terwijl de kleuren en materialen door haar bepantsering en uiterlijk zijn geïnspireerd.”
 • Drax - Ozelia

  • “Drax is fel en eigenzinnig, met bovenmenselijke kracht en een formidabele, gemuteerde lichaamsbouw. De Ozelia is gebouwd als een klassieke sneaker, maar heeft versterkte kenmerken, zoals een maximale tussenzool en gegoten panelen en lijnen die zijn geïnspireerd door de brute vormen van Drax.”


Groot - NMD R1

 • “Om de essentie van het plantaardige superwezen Groot vast te leggen, zijn we begonnen met de trailversie van de moderne klassieker NMD R1. Uniek aan de stijl is een buitenzool met noppen voor veel grip, en de mud-guard die langs de onderkant van de schoen loopt en helpt de voet te beschermen. Daarbij hebben we voor het bovenwerk een tweekleurig breiwerk in bruine tinten gebruikt als knipoog naar Groots wortels, en een geborduurd detail met 'I AM GROOT' in een buitenaardse taal uit de game."

 • Rocket - ZX 1K Boost

  • “Rocket Racoon is een wapenspecialist, elite-schutter en meester-tacticus, met versterkte eigenschappen van zijn wasbeer-tegenhangers. We begonnen met het ZX 1K Boost-silhouet als basis - het is een moderne interpretatie van een vertrouwde stijl, waarbij de nieuwste technologie wordt gebruikt voor optimale prestaties. Daaraan hebben we technische extra’s toegevoegd, zoals een snelle vetersluiting en reflecterende elementen, geïnspireerd door de wapens van Rocket Racoon.”

Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page