top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Marvel’s Guardians of the Galaxy is nu verkrijgbaar

Doe je gordels om en bereid je voor op een epische reis door de kosmos. Marvel’s Guardians of the Galaxy is nu verkrijgbaar voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, en streaming via GeForce NOW. Marvel's Guardians of the Galaxy: Cloud Version voor de Nintendo Switch is in sommige regio’s ook verkrijgbaar. Om de lancering te vieren, heeft het team een nieuwe trailer uitgebracht die fans laat zien wat ze van de game kunnen verwachten.


Marvel’s Guardians of the Galaxy is ontwikkeld door het Eidos-Montréal-team, in nauwe samenwerking met Marvel Entertainment. Deze action-adventure voor één speler biedt een heel nieuw verhaal en unieke kijk op de Guardians of the Galaxy.



In Marvel’s Guardians of the Galaxy neem je de rol aan van Star-Lord, de zelfbenoemde leider van de Guardians of the Galaxy, en leid je de Guardians tijdens gevechten, verkenningstochten en conversaties. Verken de kosmos en ontdek steeds weer nieuwe superhelden, superschurken en werelden. Upgrade je Guardians, experimenteer met 40+ in-game kostuums, en veel meer. Tijdens hun buitenaardse avonturen kunnen spelers genieten van een killer soundtrack met meer dan 30 klassieke hits uit de jaren 80, inclusief songs van Bonnie Tyler, Rick Astley, KISS, Hot Chocolate, Mötley Crüe en vele andere. Perfecte sfeer gegarandeerd.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page