top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Marvel's Avengers Red Room Takeover evenement nu Live

Square Enix maakt bekend dat het Red Room Takeover-evenement vandaag live is gegaan. Dit op single-players gerichte evenement werd aangekondigd tijdens SQUARE ENIX PRESENTS en heeft als achtergrond dat een mysterieuze spion de HARM Room van de Avengers heeft gehackt en tot een dodelijke omgeving heeft getransformeerd. Het Red Room Takeover-evenement loopt tot 31 mei.

Het Red Room Takeover-evenement begint nadat spelers bijna twee weken lang onderzoek deden naar de “Rooskaya Protocols”, een mysterieus programma dat AIM Synthoids heeft geïnfiltreerd. Men neemt aan dat de Protocol Chips van gehackte AIM-tech de sleutel vormen om het raadsel te ontrafelen. Maar wie of wat dan ook de Rooskaya Protocols heeft gemaakt, heeft ook de HARM Room van de Avengers gehackt. Spelers moeten aan Black Widow gerichte, gecodeerde berichten ontdekken van een oude vriend die de HARM Room heeft overgenomen en van een trainingsfaciliteit in een dodelijke val heeft veranderd. De bedreigingen zijn niet langer virtueel: spelers moeten dodelijke aanvallen zien te overleven en alles op alles zetten om de controle over de HARM Room te herwinnen.

Spelers die aan dit evenement gerelateerde missies voltooien met één van hun helden worden beloond met kostbare in-game-recourses en een speciaal, geanimeerd naamplaatje dat elk van hun helden kan gebruiken.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page