top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Marvel’s Avengers Operation: Kate Bishop – Taking AIM nu verkrijgbaar

Square Enix maakt bekend dat de eerste extra speelbare held, en hoofdrolspeler van de gloednieuwe Marvel’s Avengers Operation: Kate Bishop – Taking AIM, nu verkrijgbaar is als gratis download voor alle bezitters van de game. Naast Kate Bishop, de nieuwe speelbare superheld met de stem van Ashly Burch, en het volgende hoofdstuk in het doorgaande Avengers Initiative-verhaal van de game, introduceert Marvel’s Avengers Operation: Kate Bishop – Taking AIM een machtige nieuwe schurk, de Super Adaptoid, die spelers zal uitdagen met een combinatie van vaardigheden en wapens die zijn nagebootst van de Avengers.

De opmaat naar Taking AIM begon met raadselachtige nieuwe Tachyon-missies die enkele weken geleden begonnen te verschijnen op de War Tables van spelers. In Taking AIM duikt Kate Bishop, een meesterlijk boogschutter en vaardig atleet, weer op. Haar onderzoek naar de verdwijning van Nick Fury, volgend op A-Day, leidde ertoe dat haar mentor Clint Barton (ook wel bekend als Hawkeye) eveneens is verdwenen. Wanneer ze het mysterie ontrafelt achter de plotselinge verschijning van de time-warping Tachyon Rifts, ontdekt ze een nieuw, krankzinnig plan van AIM, wat voor haar reden is om opnieuw samen te werken met de Avengers.


Het verhaal van Taking AIM begint kort na het slot van Marvel’s Avengers’ Reassemble-campaign en vormt slechts de helft van de verhaallijn van de twee Hawkeyes. Clint Bartons Hawkeye zal begin 2021 het strijdveld betreden om de double-feature te voltooien en de basis te leggen voor het volgende hoofdstuk in het Avengers Initiative.


Marvel’s Avengers is momenteel verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One.


Bron: Persbericht


© Game4Mebottom of page