top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Marvel Games onthult oorsprong van Grand Unifier Raker in Marvel’s Guardians of the Galaxy

Marvel Games VP of Creative Bill Rosemann gebruikt zijn expertise om fans meer te vertellen over Grand Unifier Raker en de Universal Church of Truth, die gisteren beide werden onthuld in een nieuwe Marvel's Guardians of the Galaxy-video. In deze video vertelt Bill, die in 2008-2010 als redacteur aan de comics van Guardians of the Galaxy werkte, over de oorsprong van de cybernetisch verbeterde fanatiekeling en zijn raadselachtige organisatie, die samen de zogenaamde "Promise" naar het hele heelal willen brengen.


In de video komen Star-Lord en zijn crew oog in oog te staan met de Grand Unifier Raker, geflankeerd door twee van zijn imposante lijfwachten, de Inquisitors. Ondanks het feit dat hij door Rocket wordt beschoten, lijkt Grand Unifier Raker (momenteel) niet voornemens de Guardians kwaad te doen, maar wil hij ze in plaats daarvan voorstellen aan de mysterieuze Matriarch. De dramatische scene eindigt wanneer het kolossale ruimteschip van de Universal Church of Truth verschijnt om Hala’s Hope in zijn geheel op te slokken en onze Guardians gevangen te nemen.

NVIDIA onthulde de cutscene tijdens Gamescom 2021, tegelijk met hun aankondiging dat Marvel’s Guardians of the Galaxy voor pc’s wordt gelanceerd met NVIDIA DLSS en Ray Tracing, en beschikbaar komt via GeForce NOW, de cloud gaming service van NVIDIA. Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober voor PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X en PC.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page