top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Mario + Rabbids Sparks of Hope onthult details post-launch contentplan

Het Mario + Rabbids Sparks of Hope post-launch contentplan bevat een Season Pass met drie uitbreidingen die in 2023 naar de game komen. De eerste uitbreiding verschijnt reeds begin volgend jaar en brengt spelers naar de geheimzinnige Toren van Doooom.

In de Toren van Doooom komen spelers voor de grootste uitdagingen te staan. Madame Bwahstrella heeft Mario, Rabbid Peach en hun vrienden nodig om haar multidimensionale toren schoon te maken en hun oude vriend Spawny te redden. Deze uitbreiding, die begin 2023 verschijnt, voegt een nieuw vechtspeltype toe waarin spelers strategische gevechten aangaan terwijl ze zich een weg banen naar de top van de toren.
In de tweede DLC reizen de helden naar een gloednieuwe planeet. Op deze planeet verkennen spelers nieuwe omgevingen vol met leuke personages om te ontmoeten, geheimen om te ontdekken, maar ook nieuwe vijanden om het tegen op te nemen. Deze nieuwe verhalende content zal middenin 2023 verkrijgbaar zijn.

In de laatste DLC bundelen Rabbid Mario, Rabbid Peach en Rayman hun krachten in een verrassend, leuk en episch avontuur. De helden volgen Rayman, die spelers belichamen, terwijl ze een nieuwe en mysterieuze plek verkennen. Deze DLC is verkrijgbaar aan het einde van volgend jaar.

Alle drie de DLC’s zijn onderdeel van de Season Pass, die onder meer is inbegrepen in de Mario + Rabbids Sparks of Hope Gold Edition. Tower of Doooom is exclusief verkrijgbaar voor bezitters van de Season Pass, terwijl de twee andere uitbreidingen afzonderlijk kunnen worden aangeschaft.


Bron: Persbericht


© Game4Me

コメント


bottom of page