top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Mario + Rabbids Sparks of Hope lanceert op 20 oktober

Mario + Rabbids Sparks of Hope is vanaf 20 oktober 2022 exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch en vanaf nu reeds te pre-orderen. In Mario + Rabbids Sparks of Hope vormt Bowser samen met de terugkerende favorieten Rabbid Peach, Luigi, Rabbid Mario en Princess Peach een hecht team om de orde te herstellen die Cursa, een mysterieuze en kwaadaardige vijand, heeft aangericht. Bekijk morgen de Mario + Rabbids Sparks of Hope Showcase om 18:00 uur op youtube.com/ubisoft om nog meer over de game te ontdekken.

Het innovatieve gevechtssysteem van Mario + Rabbids Sparks of Hope is een mix van turn-based tactiek en real-time actie. Spelers gebruiken hun team van helden om vijanden te bespringen, teamsprongen op bondgenoten te maken, zich achter dekmantels te verstoppen of hun speciale vaardigheden te gebruiken om het maximale uit elke beurt te halen. Dankzij de innovatieve gameplay is Mario + Rabbids Sparks of Hope een leuk tactisch avontuur voor zowel nieuwe spelers als fans van het genre.

Vastbesloten om alle energie in het universum te consumeren, jagen Cursa en de kwaadaardige volgelingen op de Sparks, griezelige wezens gevormd door de fusie van Lumas & Rabbids, om iedereen te vernietigen die in hun weg staat. Spelers moeten de Sparks opsporen en redden om ze mee te laten doen aan het avontuur. Hierdoor ontstaan er nieuwe tactische mogelijkheden die spelers helpen de overhand te krijgen in gevechten. Naast het levelen en aanpassen van hun helden, hebben spelers ook de mogelijkheid om ze te koppelen aan Sparks om extra vaardigheden vrij te spelen. Sparks hebben allemaal een eigen kracht en persoonlijkheid, variërend van energieschilden tot krachtige elementaire aanvallen.

Tijdens een epische reis door het heelal verkennen spelers verschillende planeten, ontmoeten ze eigenaardige inwoners en voltooien ze unieke missies om de Sparks te bevrijden van Cursa's kwaadaardige invloed. Spelers nemen het op tegen verrassende eindbazen, bekende vijanden uit het Mario-universum en uitzonderlijke Rabbids-vijanden in hun kosmische avontuur.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page