top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Maneater nu verkrijgbaar voor Xbox Series X, vanaf 19 november voor PlayStation 5

Ontwikkelaar en uitgever Tripwire Interactive en retailpartner en uitgever Deep Silver, maken bekend dat de meer dan een miljoen keer verkochte game Maneater vanaf vandaag zowel fysiek als digitaal te koop is voor de next-generation consoles, Xbox Series X en Xbox Series S en op 19 november verschijnt voor PS5.


Spelers die de next-gen gaming-hardware gebruiken om in de gevaarlijke wateren van Maneaterte duiken, kunnen genieten van een volledig geëvolueerde versie, met native 4K HDR op 60 FPS, en nieuwe lichteffecten die de onderwaterwereld van Maneater op verbluffende wijze tot leven wekken. Binnenkort verschijnt ook nog een post-release-patch die Ray-Tracing toevoegt. Xbox Series S-bezitters kunnen ook genieten van realistischere graphics en een hogere framerate. De pc-versie van Maneaterontvangt de next-gen-updates in de eerste helft van 2021. Meer informatie over deze verbeteringen voor de pc-versie wordt binnenkort gedeeld.

Spelers die in het bezit zijn van Maneater op de Xbox One of PS4 krijgen toegang tot een gratis, volledige upgrade, zodat Maneater tegelijk met hun consoles evolueert!


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page