top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Maak kennis met de nieuwe competitieve gamemodus van Tour de France 2022

Tour de France 2022 verschijnt op 9 juni. De game zit boordevol nieuwe features, waaronder een nieuwe Race of the Moment-mode die, voor het eerst in de serie, spelers laat zien hoe ze zich verhouden tegenover andere virtuele wielrenners van over de hele wereld.


Competitief ingestelde spelers kunnen elke week deelnemen aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdagingen variëren: spelers moeten bijvoorbeeld een specifiek team naar de overwinning leiden, een bepaald doel bereiken, zoveel mogelijk punten verdienen in een bergetappe of gewoon de top van het klassement bereiken.

De wekelijkse prestaties van alle spelers worden opgenomen in een online-klassement, waar elke week een winnaar uit voortvloeit. Spelers krijgen bonuspunten op basis van de posities waarin ze eindigden; deze punten tellen mee voor het maandelijkse en jaarlijkse klassement, terwijl de beste resultaten met badges beloond worden.


De moeilijkheidsgraad is in deze mode voor elke deelnemer hetzelfde, waarbij het niet mogelijk is om in het midden van een etappe vorderingen op te slaan of vervangers in te brengen. Spelers moeten daarom hun strategie slim bepalen om hun tegenstanders te verslaan.


De eerste races die meetellen voor het jaarlijkse klassement beginnen op 1 juli, dezelfde dag dat de Tour de France begint.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page