top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Maak een plons (doo-doo doo-doo doo-doo) met Baby Shark: Sing & Swim Party

Outright Games is verheugd Baby Shark: Sing & Swim Party aan te kondigen, een gloednieuwe videogame ontwikkeld in samenwerking met The Pinkfong Company, het wereldwijde entertainmentbedrijf achter het culturele fenomeen Baby Shark. Met de meest bekeken video op YouTube en een RIAA Diamond-certificering (11x platina), wordt deze record-sensatie tot leven gebracht, in zijn eerste standalone pc- en consolegame, met een gloednieuw ritmisch avonturengame. Baby Shark: Sing & Swim Party lanceert 15 september 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.Baby Shark: Sing & Swim Party is een ritmisch avontuur waarin spelers volledig worden ondergedompeld in het levendige universum van Baby Shark met maar één doel: zingen en plezier maken met vrienden en familie. Spelers zwemmen door oceanen als Baby Shark, Mama Shark, Papa Shark, Oma Shark of Opa Shark om het verhaal van familie en vriendschap te ontgrendelen terwijl ze elk level voltooien. Spelers kunnen alleen zwemmen of samenwerken met maximaal drie familieleden en vrienden in de lokale co-op modus voor vier spelers. Fans kunnen tijdens hun oceaanavontuur genieten van 30 nummers, waaronder pakkende klassiekers als 'Baby Shark', 'Disco Sharks' en 'Shark Dance Party'.


Het verhaal ontvouwt zich in de unieke stijl van het volgen van de haaienfamilie terwijl ze op vakantie gaan over de oceaan naar het Fin-Tastic Festival, de grootste muziekwedstrijd in de hele oceaan. Baby Shark: Sing & Swim Party laat spelers zeven herkenbare locaties uit de fan-favoriete Baby Shark-video's verkennen, zoals de prachtige Tropical Bay, de uitgestrekte Ocean City en het duistere Kingdom of the Deep, om naar het festival te gaan. De game bevat de Rhythm of Runner Mode waarin spelers op de maat moeten blijven en levels moeten voltooien om kaarten en stickers te verzamelen. Voor extra plezier zijn de vijf speelbare personages van de Haaienfamilie aanpasbaar met vrij te spelen kostuums en skins die je in de game kunt verzamelen.

De game is gemaakt met alle gezinsleden in gedachten en is zo ontworpen dat het toegankelijk en leerzaam is voor zelfs de jongste Baby Shark-fans. Tijdens hun reis over de oceaan worden jonge gamers tussen 3 en 6 jaar ook geholpen om hun psychomotorische vaardigheden te ontwikkelen door middel van ritmische gameplay en een geleidelijke moeilijkheidscurve. Om jonge spelers te helpen die leren lezen, hebben de ontwikkelaars van de game een volledige voice-over ingebouwd voor alle dialogen, locatienamen en instructies. De game bevat festivals en feestdagen uit de hele wereld, zoals Día de los Santos, en muziek uit vele genres, zoals orkestrale muziek, reggaeton en rock. Dankzij de korte levels en het eenvoudige herhalingsmechanisme is Baby Shark: Sing & Swim Party de perfecte introductiegame voor jonge gamers om te leren spelen.


Pinkfongs Baby Shark heeft fans over de hele wereld geboeid sinds het in 2015 het internet op ging. Nadat het de wereld veroverde, heeft Baby Shark zijn universum uitgebreid met een geanimeerde tv-serie, podcasts, liveshows, merchandise en zelfs een volledige speelfilm in ontwikkeling voor het vakantieseizoen van 2023. Met de aankomende Baby Shark: Sing & Swim Party kunnen fans zich verheugen op nog een bijzonder hoofdstuk in Baby Sharks nalatenschap van het stimuleren van verbeelding, creativiteit en liefde voor muziek in de harten van gezinnen overal ter wereld.


Bron: Persbericht


© Game4MeComments


bottom of page