top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Lords of the Fallen krijgt releasedatum

HEXWORKS, een CI Games studio, nodigt spelers uit voor een epische reis door een uitgestrekte en verraderlijke wereld in Lords of the Fallen. Deze langverwachte, dark-fantasy action-RPG verschijnt wereldwijd op vrijdag 13 oktober 2023. Het betreft een spiritueel vervolg op het origineel uit 2014 en zal de franchise een volledige reboot geven. De game is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-orders voor pc, PS5 en Xbox Series X/S.


De langverwachte lanceerdatum werd aangekondigd via een gloednieuwe trailer van 4 minuten die spelers eindelijk een uitgebreide blik bood op de brute gameplay, die is gebouwd in Unreal Engine 5. Spelers reizen door de parallelle werelden van de levenden en de doden en moeten snelle, uitdagende gevechten en reusachtige eindbazen overwinnen tijdens hun missie om Adyr, de demonische God, te verslaan.

De nieuwe trailer bevat muziek van de lords van heavy metal, Iron Maiden en biedt spelers vele nieuwe redenen om ‘Fear of the Dark’ te hebben, van driekoppige draken tot lavaspuwende vuurreuzen. Wie voor dat soort gruwelen niet terugschrikt, kan de game vanaf vandaag pre-orderen in drie edities - Standard, Deluxe en Collector’s. De Collector’s editie wordt geleverd inclusief een indrukwekkend, 25 cm hoog beeldje van de Dark Crusader.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page