top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Like a Dragon: Infinite Wealth vanaf nu verkrijgbaar

Vandaag hebben SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio Like a Dragon: Infinite Wealth, de nieuwste game in de Yakuza-serie en één van de meest verwachte games van 2024, uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Windows en Steam (PC).


Like a Dragon: Infinite Wealth begint met een onverwachte reeks gebeurtenissen waardoor Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu, twee legendarische ex-yakuza, aan een onvergetelijk avontuur door Japan en Hawaï beginnen. Hoofdkenmerken van de gameplay zijn:

  • EPISCH EMOTIONEEL DRAMA: Twee uit het leven gegrepen helden samengebracht door het lot, of misschien wel door iets meer sinisters. Ichiban Kasuga is een niet te stoppen underdog die meer dan eens uit een absoluut dieptepunt omhoog wist te klimmen en Kazuma Kiryu is een gebroken man die tegen zijn laatste dagen aankijkt.

  • BESTE RPG-ACTIE IN ZIJN KLASSE: Ervaar unieke, dynamische en snelle RPG-gevechten waarin het strijdtoneel je wapen wordt en alles geoorloofd is. Pas de vaardigheden van je team aan de situatie aan met bizarre jobs, aanpassingen en buitenissige moves om je vijanden strategisch te overmeesteren.

  • ONEINDIG AVONTUUR: Leef je uit in Japan en ontdek alles wat Hawaï te bieden heeft in een avontuur dat zich uitstrekt over de hele Stille Oceaan. Er wachten je onvergetelijke momenten tijdens elk deel van de reis en een unieke mix van missies en activiteiten om op je gemak van te genieten.

Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page