top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Like a Dragon: Infinite Wealth komt 26 januari 2024 uit

Ryu Ga Gotoku (RGG) Studio heeft net zijn eerste speciale westerse uitzending afgerond, namelijk de RGG Like a Dragon Direct waarin hun nieuwe aanstaande titels Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name en Like a Dragon: Infinite Wealth behandeld werden. Je kunt de VOD hier bekijken.



Naast de trailers, introductie van de personages en toelichting van de ontwikkelaar kondigde RGG Like a Dragon Direct het volgende nieuws aan: Like a Dragon: Infinite Wealth

  • De releasedatum van Like a Dragon: Infinite Wealth werd bekendgemaakt: 26 januari 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

  • Alle fysieke en digitale versies van Like a Dragon: Infinite Wealth waaronder de Standard, Deluxe en Ultimate Edition kunnen nu gepre-orderd worden.

  • Pre-orders bevatten het Hero's Booster Pack, waarmee spelers sneller in niveau omhoog kunnen gaan, plus een Special Job-set die de Linebacker en Tennis Ace jobs bevat.

  • Like a Dragon: Infinite Wealth biedt een unieke RPG-ervaring met meer diepgang in gevechten, verfijningen die het gebruikersgemak verhogen en verbeterde gameplay die de nadruk legt op snelheid en strategisch denken. De speelbare groep heeft nu volledige bewegingsvrijheid tijdens het vechten waardoor je jezelf en je metgezellen strategisch kunt positioneren om vijanden effectiever uit te schakelen.

  • Ervaar alles wat Honolulu te bieden heeft dankzij allerlei activiteiten in de stad. Maak prachtige foto's in Sicko Snap, help Ichiban wat geld te verdienen in Crazy Delivery, dat geïnspireerd is op de SEGA-klassieker Crazy Taxi, en nog veel meer.

  • De beroemde badass Danny Trejo levert de stem van Dwight, de leider van de Barracuda's, die aan het hoofd staat van de grootste markt op het gebied van vervalste producten, geholpen door zijn scherpe gevoel voor zaken en een nog scherper kapmes.

  • Acteur, regisseur, producer en activist Daniel Dae Kim doet de stem van Masataka Ebina, een meedogenloze kapitein van een Yakuza-syndicaat.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

  • De in Atlanta gevestigde hiphopartiest J.I.D en de Japanse rockmuzikant Yojiro Noda werken samen met SEGA om ‘Katatoki’ te creëren, de titelsong van deze game. J.I.D. heeft veel succes na de release van zijn veelgeprezen The Forever Story uit 2022, waarin de opkomende ster samenwerkte met hiphopgiganten als Lil Wayne, 21 Savage, Lil Durk en anderen. Yojiro is de zanger van Radwimps die de titelsong van de anime-kaskraker Your Name heeft gezongen.

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page