top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Life is Strange: True Colors verschijnt op 7 december digitaal voor de Nintendo Switch

Square Enix. heeft vandaag aangekondigd dat Life is Strange: True Colors op 7 december digitaal verschijnt voor de Nintendo Switch, op 25 februari 2022 gevolgd door de lancering van de fysieke versie. Dit is de eerste keer dat deze bekroonde franchise op een handheldplatform verschijnt.


De Switch-editie van Life is Strange: True Colors is specifiek voor dit Nintendo-platform ontwikkeld. Daarbij heeft het ontwikkelteam gestreefd naar de best mogelijke ervaring door het optimaliseren van zowel de beelden als de prestaties. Dit bracht vele technische uitdagingen met zich mee, waaronder het herzien van alle personage-modellen, omgevingsobjecten en flora in de game, naast het bouwen van een geheel nieuwe belichtings-engine.

Wanneer haar broer omkomt bij een verdacht ongeluk, moet Alex Chen haar grillige, paranormale Empathy-kracht gebruiken om de geheimen te ontdekken die de waarheid verhullen. De reis, krachten en toekomst van Alex liggen volledig in handen van de speler.


Life is Strange: True Colors is vanaf 7 decembererkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop en vanaf 25 februari 2022 als fysieke release. De game is nu ook al verkrijgbaar voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC Steam, GeForce NOW en Google Stadia. 5


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page