top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Life is Strange: True Colors nu digitaal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Square Enix heeft vandaag de digitale versie van Life is Strange: True Colors uitgebracht voor de Nintendo Switch. Op 25 februari 2022 verschijnt ook een fysieke versie van deze game voor de Nintendo Switch.


e Switch-editie van Life is Strange: True Colors is speciaal voor dit platform gemaakt met geoptimaliseerde beelden en prestaties, zodat spelers helemaal op kunnen gaan in dit bovennatuurlijke mysterie, dat recent werd bekroond met een Golden Joystick voor Beste Verhaal in een game.

In dit bekroonde, verhalende avontuur, nemen spelers de rol aan van Alex Chen, een jonge vrouw met het geheime vermogen om de sterke emoties van anderen te absorberen en manipuleren. Wanneer haar broer omkomt bij een zogenaamd ongeluk, moet Alex haar grillige kracht gebruiken om de waarheid te ontdekken - en de duistere geheimen te onthullen die in het stadje begraven liggen.


Life is Strange: True Colors is door een panel van videogame-nieuwsorganisaties genomineerd voor The Game Awards in de categorieën Best Performance, Best Narrative, en Games for Impact. De winnaars worden op 9 december aangekondigd tijdens de live gestreamde show.


Bron; Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page