top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Let’s Sing presents Queen is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PS4, Switch en Xbox One

Ravenscourt en Voxler kondigen aan dat Let’s Sing presents Queen nu verkrijgbaar is voor PS4, Xbox One en Switch. Deze speciale versie binnen de geliefde Let’s Sing franchise brengt een ode aan de grootste rockband ter wereld en geeft spelers de keuze uit 30 van de bekendste hits van Queen. 

Grijp de microfoon en maak je klaar om te rocken op het virtuele podium. Stap in de spotlights met je vrienden in verschillende spelmodi of steel hoogstpersoonlijk de show door solo te zingen en treed in de voetsporen van Queen en de legendarische leadzanger Freddie Mercury. De setlist van Let’s Sing presents Queen neemt je mee door verschillende decennia uit de legendarische carrière van de band en combineert dit met de unieke Let's Sing-ervaring. 


Warm je stembanden alvast op en kies een track uit. Geen USB-microfoon ter beschikking? Geen probleem. Download de Let’s Sing Microphone app en tover je smartphone om tot een microfoon! Ga de ultieme uitdaging aan met ‘Bohemian Rhapsody’, daag je vrienden uit voor een ‘Bicycle Race’ of ga helemaal los met hits als ‘We Wil Rock You’, ‘Another One Bites The Dust’, ‘I Want To Break Free’ en ‘We Are The Champions’. De tracklist bevat 30 van Queens grootste hits en laat de harten van de fans gegarandeerd sneller kloppen. 


Bron: Persbericht


© Game4Me

Commentaires


bottom of page