• Game4Me

LEGO-thema's botsen in LEGO Brawls, nu beschikbaar op consoles

LEGO Brawls, de nieuwe team-actie brawler, komt vandaag uit op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam en GeForce NOW. De multiplayer-platformer is een primeur voor het genre en combineert bijna oneindige brawler-aanpassingen, vrij te spelen content en actievolle, competitieve gameplay die zich afspeelt in het LEGO-universum.


Met cross-platform (cross-play) en meerdere gamemodi, is LEGO Brawls een familie-vriendelijke videogame voor spelers van alle leeftijden, vaardigheidsniveaus, en spelvoorkeuren. LEGO Brawls wordt ontwikkeld en uitgegeven door de LEGO Groep in samenwerking met Red Games Co. en wordt als fysieke versie voor consoles gedistribueerd door Bandai Namco Europe.


De build-and-brawl mechanics van de game zijn een ongekende evolutie van het traditionele platform fighter-genre. Spelers bouwen en concurreren met aangepaste, one-of-a-kind LEGO minifiguur Brawlers aangepast aan hun persoonlijkheid, strategie, en speelstijl. Met meer dan 77 biljoen aanpassingsmogelijkheden, kunnen spelers elke combinatie van minifiguur-onderdelen, accessoires, wapens, power-ups, emotes en namen kiezen om hun winnende brawler te bouwen. Seizoensgebonden evenementen en content zorgen voor nog meer mogelijkheden. De game bevat iconische LEGO thema-levels, van geliefde klassieke thema's zoals Space en Castle, tot fan-favorieten zoals LEGO Jurassic World, LEGO NINJAGO en LEGO Monkie Kid . Elk level biedt verschillende spelmodi, unieke uitdagingen en winvoorwaarden. Tijdens multiplayer online games, kunnen spelers 4-tegen-4 strijden om het punt te beheersen, kunnen ze objecten verzamelen in Collect Mode-levels, een battle royale-achtige game spelen waar het "iedere-speler-voor-zichzelf" is, of een free-for-brawl waarbij de laatste speler die overblijft wint. In de Party Mode kunnen spelers privégames spelen met vrienden, lokaal of online. Dankzij de cross-platform ondersteuning kunnen spelers overal een team vormen en het tegen elkaar opnemen, ongeacht hun game-systeem.


Bron: Persbericht


© Game4Me