top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

LEGO Marvel Super Heroes verschijnt deze herfst op Nintendo Switch

Warner Bros. Games, TT Games, The LEGO Group en Marvel Entertainment kondigden vandaag aan dat LEGO Marvel Super Heroes nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch. Met een origineel verhaal dwars door het hele Marvel-universum en vol klassieke LEGO-videospelavonturen en humor nemen spelers de rol aan van hun favoriete Marvel-superhelden zoals Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Thor, Captain America en de Hulk terwijl ze zich verzamelen om het op te nemen tegen enkele van de meest snode Marvel-superschurken, zoals de duistere Doctor Octopus, de griezelige Green Goblin, de roekeloze Red Skull, de venijnige Venom, Thors brutale broer Loki en de planetenverslinder Galactus. Spelers kunnen meer dan 100 speelbare personages ontgrendelen, waaronder Mystique, Elektra, Silver Samurai, Malekith, Aldrich Killain en Super-Skrull. Spelers kunnen ook kiezen uit een veelheid aan schitterende bonusheldenpersonages, zoals de heldhaftige Guardians of the Galaxy, de Punisher, Captain Britain, Squirrel Girl en Deadpool.LEGO Marvel Super Heroes biedt spelers de kans om hun super skills te demonstreren door wapens als Captain America's schild, Thors hamer of Hawkeye's boog te gebruiken in heldhaftige actiescènes of epische gevechtsscènes. Spelers maken kennis met verschillende super abilities van personages, zoals het oproepen van magische krachten als Doctor Strange, tot minuscule grootte krimpen als Ant-Man of Wasp en meer. Spelers kunnen ook de mindcontrol krachten krijgen met Professor X of Jean Grey, hun klauwen scherpen als Sabretooth, Black Panther of Beast om in de grond te graven om verborgen voorwerpen te ontdekken en op een motorfiets door de stad scheuren als Ghost Rider of andere snelheidsduivels om spannende race-uitdagingen te voltooien. LEGO Marvel Super Heroes bevat een aantal van de meest legendarische locaties uit het Marvel-universum, zoals Iron Mans hoofdkwartier in de Stark Tower, de Daily Bugle, de Baxter Building van de Fantastic Four en de X-Mansion, de thuisbasis van de X-Men. Fans kunnen naar oogverblindende verre bestemmingen reizen, waaronder Thors thuisbasis Asgard, Doctor Dooms kasteel in Latveria en zelfs Magneto's Asteroid M om boosdoeners op te sporen en de wereld te redden! Spelers kunnen het Marvel-universum verder ontdekken met extra spannende escapades die zich afspelen in het Sanctum Sanctorum van Doctor Strange, de verraderlijke Fisk Tower van Kingpin, Laufey's hol in Jotunheim en nog veel meer.

LEGO Marvel Super Heroes op Nintendo Switch bevat ook de volgende eerder uitgegeven DLC-pakketten:

  • LEGO Marvel Super Heroes superpakket: Maak je klaar om stenen te verpletteren met meer Super Heroes en Super Villains, inclusief nieuwe voertuigen en races. Speel met de populaire personages Dark Phoenix, Winter Soldier, Symbiote Spider-Man, Hawkeye, Falcon en Beta Ray Bill.

  • LEGO Marvel Super Heroes Asgard-pakket: Creëer chaos als de wraakzuchtige Malekith en de gemene LEGO-minifiguur Kurse. Speel als Jane Foster en de schildmaagd van Asgard, Sif. Verdedig het universum met Odin en de Warriors Three: Volstagg, Hogun en Fandral.

LEGO Marvel Super Heroes is ook verkrijgbaar op PC, PS4 en Xbox One.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page