top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Laatste Marvel's Midnight Suns Prequel Short - Nico TV - is nu te bekijken!

2K en Marvel Entertainment hebben vandaag de vijfde en laatste Prequel Short voor Marvel's Midnight Suns onthuld via het Marvel Entertainment YouTube-kanaal. Getiteld "Nico TV," met Nico Minoru.

Voor "Nico TV" werkten 2K en Marvel Entertainment samen met de Duitse kunstenares Eileen Steinbach, die een kenmerkende minimalistische stijl toepaste voor deze unieke poster.


Met de release van "Nico TV" zijn alle vijf de Marvel's Midnight Suns nu te bekijken op het YouTube-kanaal van Marvel Entertainment.



Marvel's Midnight Suns Prequel Shorts wordt geanimeerd door de getalenteerde teams van Sun Creature Studio en DIGIC Pictures; elke video wordt momenteel wekelijks uitgebracht. Marvel's Midnight Suns Prequel Shorts is een set van vijf korte video's met achtergrondinformatie over hoe Lilith de Moeder der Demonen werd, en hoe superhelden als Blade, Magik, Ghost Rider en Nico Minoru samenkwamen om de jonge kern van de Midnight Suns te vormen.


Marvel's Midnight Suns is beschikbaar voor pre-orders en komt op 2 december wereldwijd uit op Windows pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page