top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Laatste Demo van Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt op 24 februari

KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Team NINJA hebben tijdens de Taipei Game Show 2023 van afgelopen weekend aangekondigd dat de laatste demo voor hun langverwachte Wo Long: Fallen Dynasty downloadbaar is van 9:00 uur op 24 februari tot 8:59 uur op 27 maart 2023. De demo voor Team NINJA’s demonische avontuur komt beschikbaar op alle platformen waar de game voor zal verschijnen: Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, en op PC via Windows en Steam.


Deze laatste demo biedt toegang tot twee vroege stages van de game die niet beschikbaar waren in de eerste demo: Chapter 1: Village of Calamity en Chapter 2: Two Chivalrous Heroes. In beide chapters kunnen spelers als anonieme soldaat genieten van spectaculaire, intense gevechten in het betoverende, door demonen geteisterde Three Kingdoms van de latere Han Dynasty.

De demo biedt ook een online multiplayer-stand. Spelers die de demo voltooien en de opgeslagen spelgegevens na de release overzetten naar de volledige game, worden beloond met het in-game item “Crouching Dragon Helmet”.


KOEI TECMO Europe maakte onlangs bekend dat spelers die de fysieke of digitale versie van Wo Long: Fallen Dynasty aanschaffen vóór 16 maart een speciaal “Baihu Armor” ontvangen. Spelers die de game pre-orderen ontvangen naast de early purchase-bonus als pre-order bonus ook het “Zhuque Armor”.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page