top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Laat het beest los tijdens het Inner Beast Collection Event van Apex Legends

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het gloednieuwe Apex Legends Inner Beast Collection Event aangekondigd. Het in-game-evenement introduceert een nieuwe Battle Royale-takeover genaamd 'The Hunt'. Tevens kunnen spelers uitkijken naar 24 nieuwe cosmetische items, waaronder de 'Prowler Guardian'-skin van Bloodhound en de nieuwe 'Prototype'-skin van Octane's heirloom. Het Apex Legends Inner Beast Collection Event vindt plaats van 5 tot 19 maart.

Voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers kunnen verwachten, lees het blogbericht hier of neem een kijkje hieronder:






  • Battle Royale Takeover: The Hunt - Legends kunnen zich een weg naar de overwinning banen met een gloednieuwe Battle Royale-takeover genaamd 'The Hunt'. Spelers kunnen een beloning verdienen door hun Prey Squad te volgen en elimineren middels een Hunt Datapad. De Prey Squad heeft de mogelijkheid om de rollen om te draaien door de achtervolgers te elimineren of langer te overleven tijdens de jacht, waardoor ze de beloningen zelf kunnen verzilveren.

  • Exclusieve cosmetische items - Tijdens het in-game-evenement kunnen spelers 24 nieuwe cosmetische items bemachtigen, waaronder de 'Prowler Guardian'-skin van Bloodhound en de 'Mawful'-skin van het C.A.R.-machinegeweer. Spelers die alle 24 cosmetische items verzamelen voordat het in-game-evenement voorbij is, ontgrendelen automatisch de nieuwe 'Prototype'-skin van Octane's heirloom.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page