top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Koch Media, Survios en MGM bundelen krachten voor Big Rumble Boxing: Creed Champions

Koch Media, een leidende wereldwijde publishing-partner, Survios, een Amerikaanse cross reality game-ontwikkelaar en software-uitgever, en het leidende entertainmentbedrijf Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) maken vandaag bekend dat ze samenwerken voor de fysieke uitgave van het komende boksspel Big Rumble Boxing: Creed Champions, dat in 2021 zal verschijnen voor Switch, PS4, XBOX One en PC. De game is gebaseerd op de films in de Rocky- en Creed-franchise van MGM.
In Big Rumble Boxing: Creed Champions stappen spelers in de ring om te trainen, vechten en winnen als de legendes, zoals Adonis Creed en Rocky Balboa, in een beukende arcade-bokservaring die speelt in de beroemdste boksfilmfranchise ooit. Stijg in de klassementen van de intense arcade-mode, verbeter je vaardigheden in klassieke Rocky-trainingmontages, en vecht tegen vrienden in de lokale multiplayer.


Rocky en Creed werden wereldwijde fenomenen dankzij hun boodschap om altijd door te zetten, zelfs als de kansen tegen je zijn. De Rocky- en Creed-films van MGM zijn geproduceerd door Chartoff Winkler Productions en wereldwijd goed voor meer dan 1,3 miljard dollar aan kassaverkopen, drie Academy Awards en tien Academy Award-nominaties. Terwijl de eerste Rocky-film later dit jaar zijn 45e verjaardag viert, blijft de franchise wereldwijd populair en nieuwe generaties fans inspireren.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page