top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Knockout City open beta is miljoenen minuten gespeeld en bekeken op Twitch

Afgelopen weekend zijn spelers van over de hele wereld samengekomen om aan de slag te gaan met het op trefbal geïnspireerde Knockout City. De crossplay beta maakte het mogelijk om vrienden uit te nodigen, ongeacht het platform waar zij op spelen en om gezamenlijk in de actie te duiken, voordat de game wordt uitgebracht op 21 mei.

In totaal is de beta meer dan 1 miljoen keer gedownload, 116 miljoen+ minuten gespeeld en 93.7 miljoen minuten bekeken op Twitch. Spelers hebben alles uit de beta gehaald om de kunst van gooien, vangen, passen en ontwijken onder de knie te krijgen. Bekijk de bijgevoegde infographic voor meer cijfers en inzichten met betrekking tot de beta.


Spelers die de mogelijkheid hebben gemist om hands- on te gaan met Knockout City kunnen vanaf 21 mei de gratis proefversie spelen voordat zij de game aanschaffen. Deze gratis proefversie is tijdelijk beschikbaar voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC via Origin, Steam en de Epic Games Store, PD5 en Xbox Series X|S via backwards compatibility.Bron: Persbericht


© Game4Me

コメント


bottom of page