top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Knockout City is nu verkrijgbaar

Vandaag hebben EA en Velan Studios Knockout City uitgebracht, een spannend team-based multiplayer-spel met weergaloze actie die is geïnspireerd door trefbal. Spelers kunnen Knockout City t/m 30 mei gratis spelen en meedoen aan de 9-daagse Block Party, een serie in festival-stijl met als hoofdrolspelers beroemdheden en game-persoonlijkheden, waaronder de met een Academy Award bekroonde actrice Brie Larson, BrookeAB en Sykkuno, die samen tegen fans spelen voor dodgebrawl-glorie.

Met de intense spanning van de competitie, de humor en de absurditeit die je alleen in trefbal kunt vinden, daagt Knockout City spelers uit voor een intense spelervaring met een eigen unieke stijl. Knockout City-spelers ontdekken levendige omgevingen terwijl ze zich brawlend met zes unieke soorten ballen een weg banen door vijf multiplayer-maps boordevol actie. Spelers kunnen zich ook zelf tot een bal oprollen, zodat teamleden ze als wapen in de strijd kunnen werpen tijdens dynamische matches.


Met cross-play en cross-progression kunnen maximaal 32 vrienden samenwerken op verschillende platformen om Crews te vormen, en zelfs tussen platforms schakelen, terwijl de voortgang intact blijft. Schakel rivaliserende Crews uit en word gekroond tot het beste team. Personages en Crews zijn tot in detail aan te passen, zodat stijlvolle spelers zich een uniek uiterlijk kunnen aanmeten met honderden cosmetische items en voortgangslevels, waaronder outfits, kapsels, gliders, taunts, KO-effecten en nog veel meer.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page