top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Knockout City cross-play beta begint op 2 april, nieuwe gameplaytrailer onthuld tijdens State of Pla

-Spelers kregen tijdens het State of Play-evenement van Sony meer te zien van de dynamische multiplayer-trefbalgevechten uit EA's en Velans Knockout City. Naast een splinternieuwe gameplaytrailer is ook de datum voor de cross-play beta onthuld.

Het team van Velan Studios heeft onthuld dat spelers in de periode van 2-4 april de kans krijgen om Knockout City te spelen tijdens de cross-play beta van het spel. Deze biedt ondersteuning voor vele verschillende platformen: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Swtich. In deze beta kunnen spelers genieten van alles wat inbegrepen was in de eerste beta, inclusief nieuwe spelelementen, zoals de Back Alley Brawl-map, de Sniper Ball, epische aanpassingsmogelijkheden en de 1:1 Face-Off playlist.


In de nieuwe gameplay-trailer zie je niet alleen de nieuwe gameplayfeatures van de cross-play beta, maar ook de ingrediënten waarmee Knockout City zich onderscheidt van andere multiplayer-ervaringen: positionering, timing en teamwork. Hieronder volgen een paar hoogtepunten:

  • Trickshots om je tegenstanders te verrassen, zoals de angstaanjagende Fake Throw

  • Ultimate Throws die je teamleden in de lucht lanceren voor een enorme KO-explosie bij impact

  • Een diepgaand progressiesysteem met honderden opties waarmee je je stijl kunt aanpassen op basis van de unieke persoonlijkheid van jou en je Crew

  • Beelden van een aantal maps van Knockout City, met unieke mechanismen in verschillende omgevingen

  • Speciale ballen die de gameplay gevarieerder maken, zoals de Sniper Ball die doelwitten op de map volgt, de Bomb Ball die boven op de tegenstander explodeert, en nog veel meer

  • Speel diverse modes, inclusief 1v1, Team KO met 3v3-actie en nog veel meer.

Bron: Persbericht


© Game4Me


Comments


bottom of page