top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Klonoa Phantasy Reverie Series nu verkrijgbaar op consoles en pc

Bandai Namco Europe brengt vandaag een twee-in-een remaster uit van de avonturen van Klonoa met Klonoa Phantasy Reverie Series. De leuke side-scrolling platform game is ter ere van Klonoa's 25e verjaardag helemaal terug met verbeterde graphics voor een compleet nieuwe generatie spelers en fans van het eerste uur om te ontdekken. De nostalgische trailer brengt de soundtrack uit de Japanse reclameboodschap uit 1991 terug.



Klonoa Phantasy Reverie Series bevat Klonoa: Door to Phantomile en Klonoa 2: Lunatea's Veil, introduceert aanpasbare moeilijkheidsgraden en co-op voor 2 spelers. Een demo is ook vanaf nu verkrijgbaar voor consoles en bevat de eerste stages van beide games om spelers alvast te laten proeven van de levendige wereld van Klonoa. Klonoa Phantasy Reverie Series kan apart of in een speciale bundel worden aangeschaft, met daarin een digitaal artbook, soundtrack en in-game hoeden en maskers om Klonoa mee aan te kleden tijdens zijn avonturen.

Klonoa Phantasy Reverie Series is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page