• Game4Me

Klassieke raid uit originele Destiny is vanaf 22 mei beschikbaar in Destiny 2

Bungie kondigt aan dat de eerste raid uit de originele Destiny, Vault of Glass, op 22 mei om 19:00 naar Destiny 2 komt. Guardians keren terug naar Venus om Atheon, Time’s Conflux, te stoppen voordat het een te grote bedreiging wordt.

Een klassieke race met nieuwe uitdagingen De terugkeer van Vault of Glass geeft een draai aan de klassieke raid in de vorm van nieuwe uitdagingen en heeft bij de lancering zowel een Contest Mode als World First-race. Guardians die de klassieke raid willen verslaan moeten ook uitdagende Triumphs voltooien. Bungie heeft een aantal beperkingen van de raid bekendgemaakt:

  • Vault of Glass lanceert met Contest Mode ingeschakeld voor 24 uur.

  • Spelers moeten 1300 Power zijn om aan de cap van alle encounters te voldoen.

  • Vault of Glass uitspelen met de Contest Mode actief is de eerste stap om toegang te krijgen tot de nieuwe Challenge Mode in de Director en de Tempo’s Edge Triumph (een lijst van Triumphs).

  • Door Tempo’s Edge te voltooien in deze nieuwe ontgrendelde Challenge Mode wint een team de Worlds First-race.

  • Om de vereisten voor de Triumph in de Challenge Mode af te dwingen, wordt het volledige team uitgeschakeld als ze niet aan de succesvoorwaarden van elke encounter voldoen.

Er zijn ook Bungie-beloningen beschikbaar voor Guardians die de raid snel voltooien, zodat ze exclusieve items uit de Bungie Store kunnen halen.


Bron: Persbericht


© Game4Me