top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Klaar voor de start? Circuit Superstars van Square Enix Collective is nu verkrijgbaar

Square Enix en Original Fire Games lanceren vandaag de langverwachte, top-down race-game Circuit Superstars, een competitieve game met een charmant randje, gemaakt dóór racing-fans, vóór racing-fans. De game is een eerbetoon aan verschillende generaties motorsport in alle categorieën, waarbij de nadruk ligt op een race-ervaring die meteen geweldig aanvoelt - maar tegelijk alle ruimte biedt om steeds beter te worden. De game is nu te koop voor PC en Xbox One, en komt binnenkort ook naar PS4 en Switch.


In aanloop naar de lancering van Circuit Superstars werd de game uitvoerig getest door beroemdheden uit de werelden van motorsport en esports, inclusief IndyCar-racer en voormalige FORMULE 1-coureur Romain Grosjean en FORMULE 1-ster Lando Norris, naast teamgenoten van zijn esports-team Quadrant. Als onderdeel van de samenwerking tussen BBC Studios en Top Gearkregen ze gezelschap van een topline-up aan motorsport-, esports- en Youtube-sterren, die de Circuit Superstars-versie van Top Gears iconische testbaan probeerden, in een unieke versie van de “Star in a Reasonably Fast Car”-feature.

De game is gelanceerd met speciale, gratis Top Gear-DLC die spelers met hun helden laat racen op de iconische Top Gear-testbaan. De baan bevat de Top Gear 'Time Attack'-functie, die spelers de unieke kans biedt om de baan op te gaan in een speciaal Stig-kostuum en hun racelijnen te perfectioneren tegen race-helden als Lando Norris, Romain Grosjean, Jamie Chadwick, Sam Bird, Steve "SuperGT" Brown, Charlie Martin, Jimmy Broadbent, Catie Munnings, Aarava en Conor Daly.


De game biedt spelers toegang tot de garage van hun dromen, met 12 voertuigen die klaar staan om te strijden op een van de 19 beschikbare circuits, op 13 levendige locaties. Spelers kunnen kleurstellingen van zowel auto’s als coureurs aanpassen, terwijl ze door in level te stijgen nieuwe helmen en overwinningsdansjes kunnen ontgrendelen. Dankzij de verschillende motorsportdisciplines in de game zit er voor iedereen wel wat bij, waaronder rallywagens, open eenzitters, trucks, GT-racewagens en vele andere wagens - een aanbod dat in de toekomst wordt aangevuld met nog veel meer gratis content!


Beginnen is simpel… maar het wordt nog een flinke uitdaging om de nuances van elke wagen te leren en de beste racelijnen door de bochten van elke baan te vinden. Met opties voor het inschakelen van brandstofverbruik, bandenslijtage en race-schade, kan zelfs een goede pitstopstrategie het verschil betekenen tussen winst of verlies. Maak zoveel mogelijk snelheid op het rechte stuk, en duik met gierende banden de volgende bocht in!


Bron: Persbericht


© Game4Me


Comentários


bottom of page