top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Kies je strategie om te overleven in “Dungeon Encounters"

Square Enix maakt bekend dat de nieuwe single-player dungeon exploration RPG, Dungeon Encounters, nu verkrijgbaar is voor Switch, PC en PS4. Tot eind oktober kunnen spelers de game met 20% korting* aanschaffen op deze platformen.


Dungeon Encounters is geregisseerd door de veteraan Hiroyuki Ito die eerder werkte aan de Final Fantasy-serie en geproduceerd door Hiroaki Kato die eerder werkte aan Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Hun nieuwe dungeon exploration RPG maakt gebruik van een nieuw, geraffineerd en minimalistisch game-design, zodat spelers altijd het overzicht behouden en zich kunnen focussen om de hoogst vermakelijke game-mechanics.

Waag je in een dungeon met 99 uitdagende verdiepingen! Verplaats je personages over een 2D-raster om een expeditie naar de duisterste dieptes van een buitenaards labyrint te leiden. Om op je tocht naar de onderste verdiepingen van de dungeon de vele gevechten en andere gevaren te overleven, moet je strategisch nadenken en slim gebruikmaken van de game-mechanics. Het wordt geen gemakkelijke reis, maar dat maakt de voldoening die deze nieuwe dungeon exploration RPG biedt des te groter!


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page