top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Kerbal Space Program 2 lanceert met Early Access op 24 februari 2023

Private Division en InterceptGames hebben vandaag aangekondigd dat Kerbal Space Program 2, het vervolg op de geliefde ruimteraket-sim, op 24 februari 2023 via vroegtijdige toegang wordt gelanceerd op pc via Steam, Epic Game Store en andere digitale winkels. Kerbal Space Program 2 zal allerlei verschillende content bevatten wanneer de game vroegtijdig beschikbaar is, zoals: honderden nieuwe en verbeterde onderdelen om allerlei voertuigen en raketten mee te maken, tijdsprongen tijdens de acceleratiefase voor aangenamere langeafstandsvluchten en sterk verbeterde graphics, met een planetaire atmosfeer en een terreinsysteem – waardoor dit de mooiste KSP tot nu toe is! Ook krijgt de game verbeterde tutorials en introducties, zodat je alles te weten komt over hoe je een succesvolle ruimtevlucht kunt maken. Als je Kerbal Space Program 2 koopt tijdens de vroegtijdige toegang, help je de toekomstige ontwikkeling van de game door ontwikkelaars feedback te geven op weg naar de uiteindelijke lancering.


De kernervaring wordt beter dan ooit in Kerbal Space Program 2, want je zal bijna eindeloos veel mogelijkheden hebben om geavanceerde ruimteschepen en maanvoertuigen te maken. Zodra de game vroegtijdig toegankelijk is, kun je aan de slag met meer dan 350 nieuwe, verbeterde onderdelen, zoals motoren, brandstoftanks, procedurele-onderdelensystemen en nog veel meer. Met al die nieuwe onderdelen kun je vliegtuigen, raketten, rovers en andere objecten maken voor je avonturen. Daarnaast introduceert Kerbal Space Program 2 de mogelijkheid om je voertuigen aan te passen en te beschilderen, zodat elke build helemaal van jou is.Bovenop de nieuwe onderdelen krijgt de game prachtige omgevingen om te verkennen. Al tijdens de vroegtijdige toegang zal je vrij door het Kerbolar-stelsel kunnen reizen. Stijg op van het prachtige Kerbin, verken het ruwe, adembenemende landschap van Mun, bewonder de gigantische groene wolken van Jool en ontdek verbluffende vergezichten op deze opnieuw gemaakte hemellichamen! Al deze klassieke locaties zijn opnieuw vormgegeven, met een nieuw niveau van realisme en complexiteit dankzij het terreinsysteem dat je overal voor nieuwe uitdagingen stelt. Door het nieuwe atmosfeersysteem kun je prachtige vluchten door wolkenluchten maken.

In het van top tot teen nieuwe Kerbal Space Program 2 ontdekt een nieuwe generatie spelers hoe leuk het is om met vallen en opstaan raketwetenschap te leren. Voor de doorgewinterde Kerbal-veteranen biedt de game tal van unieke uitdagingen en innovatieve mogelijkheden. De geanimeerde, volledig interactieve tutorials onthullen de geheimen van raketten en de vernieuwde bouwinterface maakt het maken van voertuigen makkelijker en effectiever. Het vervolg krijgt een sterk verbeterde gebruikerservaring, zoals een verbeterde kaart en manoeuvretekens en een nieuwe vluchtinterface. Het tijdsprongsysteem bevat niet alleen extra zoomniveaus maar geeft je ook de kans om de tijd te pauzeren terwijl je de besturing instelt. Ook kun je tijdsprong gebruiken tijdens het accelereren voor langeafstandsvluchten. Dat scheelt lange wachttijden voor interplanetaire reizen. Tot slot geeft de verbeterde contextuele informatie je een beter idee van hoe je moet reageren op onverwachte systeemuitval.

Doorheen de maanden na de vroegtijdige lancering van Kerbal Space Program 2 voegt Intercept Games meerdere ingrijpende features toe aan de game. Een voorproefje van de aankomende features:

  • Technologie van de nieuwe generatie: Ontgrendel toekomstige technologieën en bouw op grotere schaal met nieuwe brandstoffen of voortstuwingssystemen. Daardoor kun je het originele Kerbolar-stelsel verlaten en onbekende planetenstelsels verkennen.

  • Kolonies: Je kunt waardevolle grondstoffen opsporen en delven om er vervolgens basissen mee te maken op verre planeten en manen, of in de ruimte. Iets waar velen om vroegen voor het vervolg. Je moet in de kolonies zelf voor de stroomvoorziening, woongelegenheid en voertuigfabricage zorgen. Vervolgens kun je er dankzij de geringe zwaartekracht nog ambitieuzere reizen mee beginnen!

  • Interstellair reizen: KSP2 stelt je voor de uitdaging van interstellaire navigatie. Reis met ongelooflijke snelheden door de eindeloze interstellaire ruimte in door fusie-energie aangedreven megaschepen. Bij aankomst in nieuwe planetenstelsels kun je landingsvoertuigen en rovers inzetten om de ongerepte planeten te verkennen.

  • Multiplayer: Je kunt samenwerken met vrienden of elkaar juist tegenwerken terwijl jullie samen de ruimte verkennen en historische mijlpalen bereiken in een persoonlijke ruimterace. Multiplayer opent de deur voor nog meer avonturen, completisten en 'onverwachte' botsingen!

  • Mods: Kerbal-fans staan bekend om het delen van hun talloze mods voor de eerste game. Intercept Games wil het vervolg nog modvriendelijker maken met extra tools voor de modcommunity.

  • En meer: Naarmate de vroegtijdige toegang vordert, komen er steeds meer kwaliteitsverbeteringen, probleemoplossingen en meer. Houd de updates dus in de gaten!

Bron: Persbericht


© Game4Me


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page