top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Keer terug naar Oblivion met The Elder Scrolls Online: Blackwood dat nu verkrijgbaar is voor PC

Vandaag brengen we het nieuwste hoofdstuk in de ESO-saga uit, The Elder Scrolls Online: Blackwood, nu verkrijgbaar voor alle PC-/Mac- en Stadia-spelers. Het nieuwe hoofdstuk biedt meer dan 30 uur nieuwe verhaalcontent in het fantastische nieuwe gebied van Blackwood, met iconische locaties die fans van The Elder Scrolls IV: Oblivion ongetwijfeld herinneren. The Elder Scrolls Online: Blackwood wordt op 8 juni uitgebracht voor Xbox One en PlayStation 4.

In het Blackwood-hoofdstuk, onderdeel van de jaarlange Gates of Oblivion-verhaallijn, onthullen spelers de Daedric samenzweringen en tyrannieke intriges die het land verscheuren. Ontdek wat deze samenzweringen met de Prince of Destruction en zijn verschrikkelijke plannen voor Tamriel te maken hebben. Hoewel het verhaal van Blackwood op zichzelf staat, zet het wel het overkoepelende verhaal van Gates of Oblivion voort dat later in 2021 afgesloten wordt.


Spelers kunnen zich verheugen op ons nieuwe Companions-systeem, waarmee je nooit meer alleen op avontuur hoeft te gaan, of je nu singleplayer of met vrienden speelt. Nadat je deze functie via bepaalde quests in het hoofdverhaal van Blackwood ontgrendeld hebt, kies je uit twee nieuwe Companions en bepaal je hun speelstijl door hun uitrusting te kiezen en hun vaardigheden te verbeteren. Iedere Companion heeft een eigen persoonlijkheid, voorkeuren en unieke quests. Oh, en let goed op wat je doet, want je daden hebben invloed op je relatie met je Companion.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page