top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Keer terug naar de Control-modus van Apex Legends met het Awakening Collection Event

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag aangekondigd dat het gloednieuwe, tijdelijke Awakening Collection Event nu beschikbaar is in Apex Legends. Het in-game evenement luidt de terugkeer in van de 9v9 Control-modus, evenals de gloednieuwe Town Takeover van Lifeline, exclusieve cosmetische items en nog veel meer.





Voor een gedetailleerd overzicht van alle nieuwe content, kijk hieronder en in het blogbericht hier:

  • Control is terug - World’s Edge komt voor het eerst in de roulatie met de terugkeer van de tijdelijke 9v9-modus Control.

  • Lifelines Town Takeover - Ga naar het oosten van Olympus om uit te rusten in Lifelines Clinic in haar nieuwe Town Takeover.

  • Exclusieve cosmetische items - Verzamel 24 cosmetische items, waaronder Legendary-skins voor Horizon, Mad Maggie, Fuse en Loba. Spelers die ze allemaal vrijspelen, ontvangen de nieuwe Heirloom van Valkyrie: de Suzaku.

  • Beloningen-tracker - Gedurende twee weken kunnen spelers uitdagingen voltooien om nieuwe, unieke beloningen vrij te spelen.

Apex Legends is een free-to-play hero shooter, waarin legendarische personages strijden om glorie, roem en fortuin aan de rand van de Frontier. Speel de game nu gratis op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page