top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Kasane vecht zij aan zij met Yuito in deze nieuwe SCARLET NEXUS trailer!

In de op de jaren '90 geïnspireerde straten van New Himuka dalen vreemde wezens genaamd The Others neer uit de hemel om zich tegoed te doen aan menselijke hersenen.  The Others Suppression Force (OSF) is samengesteld uit de beste strijders en werd gecreëerd om deze dreiging tegen te gaan. Kasane is een wees die haar ouders verloor in een aanval van the Others, toen ze nog kind was.


Nadat ze geadopteerd werd door de machtige familie Randall, bleek al vlug dat ze één van de elementen was van het OSF met het meeste potentieel.   Kasane is nu een elite soldaat met sublieme fighting skills die, in combinatie met haar vlijmscherpe werpmessen, de gave van psychokinese beheerst. Ze vervoegt Yuito Sumeragi als speelbaar character met haar eigen verhaal en vaardigheden.

Yuito groeide op in een familie die deel uitmaakte van de leidinggevende krachten binnen de overheid, en heeft de obsessie en ambitie om lid te worden van het OSF.   Zijn leven werd ooit gered door één van de leden van het OSF, en nu wil hij niets liever dan in de voetsporen van zijn redder te kunnen treden. Zowel Kasane als Yuito zullen kunnen rekenen op de ondersteuning van andere teamleden zoals Gemma Garrison, Luka Travers of Tsugumi Nazar om van de dreiging die uitgaat van the Others af te komen.


De game komt naar PC, PS4, PS5, Xbox Series X en Xbox One.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page