top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Jujutsu Kaisen Cursed Clash wordt gelanceerd op 2 februari 2024

In Jujutsu Kaisen Cursed Clash kunnen spelers hun eigen 2v2-teams kiezen, die elk een breed scala aan krachtige tag-teamaanvallen en combo's kunnen uitvoeren. Verschillende combinaties van personages hebben unieke synergieën en krachtdynamieken. Door gevechten te voltooien, verhogen spelers het powerlevel van hun vechter en ontgrendelen ze sterkere aanvallen naarmate ze vorderen. Ontdek in deze nieuwe trailer meer details over de functies in de binnenkort te verschijnen game waar fans reikhalzend naar hebben uitgekeken.





Jujutsu Kaisen Cursed Clash brengt een verhaalmodus gebaseerd op seizoen 1 van de anime en Jujutsu Kaisen 0, waarin spelers het opnemen tegen sterke vijanden in intense 2v2-gevechten. Om hun vele vervloekte vaardigheden met of tegen vrienden te testen, is er bij de lancering ook een online co-op- en competition mode beschikbaar, waarin spelers online een team kunnen vormen en het wereldwijd tegen andere tegenstanders kunnen opnemen in ranked of casual gevechten.


Om hun vechttechnieken in stijl te tonen, kun je een breed scala aan kostuums voor speelbare personages vrijspelen door het spel of de aankomende DLC's te spelen, samen met face cards om hun online profiel mee bij te werken!


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page