top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Je gelooft nooit wat je zult worden: The Quarry is nu wereldwijd beschikbaar

Vandaag kondigen 2K en Supermassive Games aan dat The Quarry, een gloednieuwe tiener-horror verhalende game van Supermassive Games en het bekroonde team achter Until Dawn, nu wereldwijd verkrijgbaar is voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, en Windows PC via Steam.



The Quarry volgt een groep van negen tienerbegeleiders die zijn gestrand in Hackett's Quarry op de laatste dag van het zomerkamp. Met een ensemble van Hollywood-sterren en horrorlegendes, waaronder David Arquette ("Scream" franchise), Ariel Winter ("Modern Family"), Justice Smith ("Jurassic World"), Brenda Song ("Dollface"), Lance Henriksen ("Aliens"), Lin Shaye ("Insidious" franchise), Ted Raimi ("Creepshow") en meer, spelers spelen als elk van de negen kamp adviseurs in een spannend filmisch verhaal, waar elke beslissing vorm geeft aan hun unieke verhaal van een verward web van mogelijkheden. Elk personage kan de ster van de show worden - of sterven voor het daglicht komt.



Naast de lancering van The Quarry vandaag, is er nu ook een gratis speelbare trial van het spel beschikbaar op alle platforms. De trial bevat de Prologue van The Quarry, die het decor vormt voor de schrijnende gebeurtenissen die volgen in de game en spelers een voorproefje geeft van wat de volledige game in petto heeft.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page