top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Jane Fosters Mighty Thor arriveert in Marvel's Avengers

Square Enix maakt bekend dat Jane Fosters Mighty Thor nu beschikbaar is als speelbare held in Marvel’s Avengers. Daarmee is het aantal helden gestegen naar 10 op alle platformen en 11 op PlayStation-systemen (op PlayStation is Spider-Man een exclusieve held).


De Mighty Thor biedt spelers een nieuwe manier om de Mjolnir-dragende Goddess of Thunder te beleven, zowel solo als met vrienden. Met haar unieke moves en vechtvaardigheden is ze een welkome aanvulling op elk Strike Team dat de missies van het Avengers Initiative aangaat.

In Marvel’s Avengers, is Jane Foster de Mighty Thor. Een bekwame dokter die als drager van de legendarische Mjolnir vecht met een sterk geweten en vastberadenheid. Terwijl ze moest dealen met haar eigen kankerdiagnose, sloot Jane zich na het A-Day-ongeluk aan bij de Inhumans. Toen Mjolnir haar riep, kon ze deze legendarische hamer tot haar verbazing met gemak optillen, waardoor ze transformeerde in de Mighty Thor! Als Thor heeft haar kanker geen grip op haar. Toen de Avengers weer bij elkaar kwamen om tegen AIM te vechten, sloot ze zich bij hen aan.


Door de Tachyon Storms die AIM en de Scientist Supreme veroorzaakten, wordt Jane naar een nieuw, onbekend universum verplaatst. Nu moet ze samenwerken met de Jane Foster die daar al bestaat, naast de Avengers, om de oorzaak van de rifts te onderzoeken.


Op 27 juni verscheen een Marvel's Avengers WAR TABLE Deep Dive over de Mighty Thor om spelers uitgebreid te tonen wat ze kunnen verwachten van de nieuwe Hero.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page