top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

IO Interactive’s nieuwste Hitman 3-trailer introduceert nieuwe features en terugkerende favorieten

IO Interactive presenteert Hitman 3-gameplay in 4K op 60 fps met een nieuwe trailer getiteld Introducing Hitman 3. Deze nieuwe trailer met in-game beelden introduceert nieuwe gameplay-mogelijkheden, de terugkeer van populaire elementen en een uitgebreid overzicht van de gameplay-concepten en scenario’s die spelers kunnen verwachten wanneer de game op 20 januari 2021 verschijnt.


De game draait op IO Interactives eigen Glacier-engine en biedt spelers volledige controle over Agent 47’s dodelijke vaardigheden, zijn messcherpe instincten en zijn complete arsenaal wapens en gereedschappen die je aanmoedigen de kunst van het sluipmoorden te perfectioneren. Maak handig gebruik van de nieuwe camera om sloten te openen en analyseer je prestaties met de terugkeer van de post-missie Playstyles die je belonen voor de manier waarop je de missie voltooide.

Op next-gen consoles draait HITMAN 3 in een 4K-resolutie met 60 frames per seconde, HDR-ondersteuning en kortere laadtijden. Daarnaast biedt de next-gen-versie verfijningen van de interactie-animaties en AI, alsmede de ‘crowd’-technologie van de Glacier-engine waarmee tot 300 computergestuurde personages tegelijk op een locatie kunnen verschijnen.


Hitman 3-spelers kunnen locaties uit de vorige games in de trilogie importeren om alle 20+ locaties op één plaats te verzamelen. Alle verbeteringen aan rendering, animatie en AI die met HITMAN 3 worden geïntroduceerd, kunnen in alle drie de games worden toegepast, waardoor De game de ultieme plek is om de hele World of Assassination-trilogie te spelen.


Hitman 3 verschijnt op 20 januari 2021 voor PC, PS5, Xbox Series X, PS4 en Xbox One.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page