top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai krijgt westerse release

Square Enix maakte vandaag bekend dat IInfinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai een westerse release krijgt voor PS5, PS4, Nintendo Switch en PC via Steam. In Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai beleven spelers het verhaal van de spannende tekenfilmserie, The Adventure of Dai, in een action role-playing game die verbluffende beelden combineert met art uit de anime en manga. De aankondiging werd ondersteund door een nieuwe trailer, waarin meer details over de game werden onthuld. Op een later moment wordt meer over de game bekendgemaakt.

Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai wordt gelanceerd met diverse unieke en vermakelijke features. Spelers kunnen op twee verschillende manieren van de game genieten – Adventure Mode en Temple of Recollection. De Adventure Mode laat spelers op een vertrouwde manier vorderen in de Sovereign Rock Castle-verhaallijn van de anime. Temple of Recollection stuurt spelers op avontuur in een evoluerende kerker die telkens weer verandert, met steeds grotere uitdagingen en beloningen.


Spelers krijgen ook de kans om zeldzame accessoires genaamd Memento Bonds te verzamelen en gebruiken om hun vaardigheden en stats te verbeteren. Elke keer dat een Memento Bond is ontgrendeld, worden beelden uit de originele manga onthuld. Memento Bonds kunnen ook versterkt worden door de Temple of Recollection te verkennen.


Bron: Persbericht


© Game4Me


Comments


bottom of page