top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

In Rogue Lords is cheaten onderdeel van het spel

De duivel keert terug in Rogue Lords, een turn-based roguelike die werd ontwikkeld door Cyanide en Leikir Studio en wordt uitgegeven door NACON. Deze game is vanaf vandaag verkrijgbaar op Steam en in de Epic Games Store.Rogue Lords verplaatst spelers naar een duistere, grimmige wereld die is geïnspireerd door het 18e-eeuwse New England en de heksenprocessen van Salem. Je speelt als de duivel, die is teruggekeerd naar de mensenwereld om wraak te nemen op de Demon Hunters die hem 10 jaar eerder een zware nederlaag toebrachten.Vorm je team van 9 beruchte slechteriken

Dracula, de Headless Horseman, Bloody Mary, The White Lady, Lilith, Hecate, Baron Samedi, Frankenstein en het monster van Frankenstein staan allemaal klaar om je te dienen. Gebruik de speciale talenten van elke Disciple, combineer hun krachten om vernietigende aanvallen te creëren, en versla de leden van de Sanctua Lumen, een nieuwe cult die jacht maakt op je volgelingen. Een roguelike met diepgaande gameplay en unieke mechanics – Voor elke run bouw je een team van drie Disciples die je vervolgens kunt verplaatsen over een 3D-map waarop je zelf de events kunt kiezen die je wilt triggeren. Deze events omvatten:

  • Turn-based-gevechten waarin je Disciples het opnemen tegen de Demon Hunters en de Sanctua Lumen

  • Interactieve events waarin je de stervelingen uitstekende redenen geeft om je te vrezen

  • Ontmoetingen met de Grim Reaper, die verzamelde zielen kan ruilen tegen nieuwe relics en vaardigheden

Gevechten en events kunnen verschillende beloningen opleveren, maar je moet ze altijd zorgvuldig kiezen, op basis van de tactiek die je wilt volgen. Gebruik de krachten van de duivel om je eigen regels te bepalen – In ruil voor wat van je eigen gezondheid, kun je de spelregels in je voordeel buigen. Je kunt bijvoorbeeld de energiebalken van je Disciples en vijanden veranderen, buffs en debuffs uitdelen tijdens gevechten, portalen op de map openen om nieuwe gebieden te bereiken of tijdens de interactieve events de boel naar je hand zetten. Het gebruik van deze mechanic is essentieel om je vijanden op belangrijke momenten te verpletteren. Maar wees voorzichtig: gebruik ervan is niet gratis, en wanneer al je gezondheid is opgebruikt, komt je run tot een einde. De duivel weet niet wat verliezen is – De turn-based gevechten zijn uitdagend en vereisen een goed begrip van de verschillende gameplay-mechanics. Je vijanden zijn talrijk, vastberaden en goed getraind. Gelukkig speelt de duivel volgens zijn eigen regels: verwerf nieuwe vaardigheden, ontgrendel nieuwe Disciples en speel een run meerdere malen om uiteindelijk over alle stervelingen te heersen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Commentaires


bottom of page