top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Immortals Fenyx Rising onthult details post-launch contentplan

Het Immortals Fenyx Rising post-launch contentplan bevat onder meer een Season Pass met drie verhalende uitbreidingen en veel gratis content, waaronder in-game events, wekelijkse uitdagingen en dagelijkse missies.
Met de Season Pass ontdekken spelers nieuwe gameplay, omgevingen en helden, met drie verhalende uitbreidingen en de exclusieve missie When the Roads get Rocky, die beschikbaar is bij de lancering van de game. De Season Pass is los verkrijgbaar, maar is ook onderdeel van de Gold Edition van Immortals Fenyx Rising. De Season Pass geeft spelers toegang tot de volgende verhalende uitbreidingen:

  • Een Nieuwe God: Fenyx begint aan een nieuw avontuur dat zich afspeelt in Olympos Palace, de thuisbasis van de goden. Spelers moeten de Trial of the Olympians overwinnen om dichter bij het Griekse Pantheon te komen. Tijdens deze reis dompelen spelers zich onder in prachtige en uitdagende kluizen die door de goden zijn gebouwd.

  • Mythen Van Het Oostelijke Rijk: De tweede uitbreiding voert spelers weg van de Griekse wereld om de Chinese mythologie te ontdekken en introduceert hierbij de nieuwe held Ku, die op reis gaat om stervelingen te redden in een nieuw, betoverend landschap aan de grens van hemel en aarde. Spelers moeten Ku’s unieke vechtstijl en vaardigheden, geïnspireerd door Chinese vechtsporten, beheersen om nieuwe vijanden en monsters uit de Chinese mythologie te verslaan.

  • De Verloren Goden: De derde en laatste uitbreiding bevat nieuwe gameplayelementen en een nieuwe heldin genaamd Ash. Deze uitbreiding speelt zich af op een nieuw, mysterieus eiland waar spelers regio’s verkennen die zijn geïnspireerd door deze verloren goden, om het evenwicht op aarde te herstellen.

Immortals Fenyx Rising is vanaf 3 december verkrijgbaar voor PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Switch.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page