top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Immortals Fenyx Rising krijgt releasedatum

Immortals Fenyx Rising, voorheen bekend als Gods & Monsters, is vanaf 3 december erkrijgbaar voor PC, PS4, Switch, Xbox One en Xbox Series X. Tevens is de game verkrijgbaar voor PlayStation 5 bij de lancering van deze console (op 3 december of later). Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice. Immortals Fenyx Rising wordt ontwikkeld door Ubisoft Quebec, de makers van Assassin’s Creed Odyssey.

Immortals Fenyx Rising is een nieuwe IP die grootse mythologische avonturen naar nieuwe hoogten tilt. Spelers kruipen in de huid van Fenyx, een gevleugelde halfgod, en moeten de Griekse goden en hun thuisbasis redden van een duistere vloek. Alleen door de legendarische krachten van de goden te beheersen, heroïsche beproevingen te overwinnen en machtige mythologische beesten zoals Typhon, de dodelijkste Titaan in de Griekse mythologie, te confronteren, heffen spelers de vloek op. De game biedt een enerverende ervaring voor iedereen, met dynamische actie, snelle lucht- en grondgevechten en verhalen geïnspireerd door de Griekse mythologie.

Spelers nemen het op tegen gigantische wezens zoals de Cyclops, Minotaur en Medusa. Met de hulp van het zwaard van Achilles, de boog van Odysseus en de vleugels van Daidalos lanceren spelers zichzelf de lucht in om deze wezens het hoofd te bieden. Naast epische gevechten wordt de logica en strategie van spelers op de proef gesteld door tal van wereldpuzzels, van kleine individuele puzzels tot de epische Vaults of Tartaros. De grote open wereld biedt spelers de kans om op ontdekkingstocht te gaan, geheimen en mysteries te ontrafelen en zo de goden te redden van hun ondergang.


Bron: Persbericht


Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page