top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Immortals Fenyx Rising DLC ‘De Verloren Goden’ nu verkrijgbaar

Bron: Persbericht


De derde en laatste DLC van Immortals Fenyx Rising, De Verloren Goden, is nu verkrijgbaar. Spelers verdienen nu ook beloningen via het Friend Referral Program door vrienden uit te nodigen om de game aan te schaffen.

In De Verloren Goden keren spelers terug naar het verhaal van Fenyx en hun nieuwe leven als een God. Wanneer een ramp de sterfelijke wereld treft, kiest Fenyx een nieuwe held om de balans te herstellen op aarde en de verloren goden te herenigen. Spelers verkennen Pyrite Island als Ash, een enthousiaste sterveling die Poseidon, Hades en de andere goden moet overtuigen om terug te keren naar het Pantheon.
In deze laatste DLC ontmoeten spelers nieuwe goden en monsters, ontdekken ze nieuwe gebieden vol met uitdagingen en geheimen en nemen ze het op tegen nieuwe, gevaarlijke vijanden. Als onderdeel van het nieuwe progressiesysteem hebben spelers ook toegang tot krachtige upgrades, gespecialiseerde bonussen, unieke vechtstijlen en twee gloednieuwe vaardigheden:

  • Catastrophe Quake: Een krachtige stomp die vijanden om Ash heen neerhaalt.

  • Nature’s Fury: Een energiestraal dat aan alles schade aanricht wat het tegenkomt met een toename van schade over een bepaalde tijd.

Spelers verdienen in-game beloningen via het Friend Referral Program door vrienden uit te nodigen om Immortals Fenyx Rising aan te schaffen. Uitgenodigde deelnemers die de game aanschaffen en spelen krijgen ook een beloning, het Frozen Weapon Pack.

De Verloren Goden is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. De Season Pass van Immortals Fenyx Rising bevat drie uitbreidingen. Deze uitbreidingen laten spelers niet alleen kennismaken met nieuwe personages en uitdagingen, maar ook met nieuwe werelden en manieren om te spelen.


© Game4Me

Comments


bottom of page